Hvad er Gensidig Terapi ? Læs bogen Gensidig Terapi Kontakt Forside Læs bogen Ekstasens nødvendighed
 

KURSUS I GENSIDIG TERAPI

Lær hvordan du anvender GT-metoderne på dig selv og andre

Kurset bygger på 30 års erfaringer med Gensidig Terapi med løbende opdateringer. Mit mål har været at udvikle GT-metoderne til at være stadigt hurtigere virkende og nemmere at lære.

Kurset giver dig enkle, men præcise færdigheder til at forvandle negative følelser og overbevisninger til frihed, styrke, glæde og positive overbevisninger.

Færdighederne kan med lige stor virkning anvendes på dig selv og på andre. Du kan f.eks. hjælpe venner og familie, eller du kan bruge metoderne til gensidig udveksling, som du kan aftale med andre GT-deltagere.

   
    Det er med stor glæde at jeg til efteråret kan lægge lokaler til kursus i GT med Klaus Gormsen. Jeg har mange års erfaring med GT's enestående psyko-spirituelle transformations redskaber.

GT har været en afgørende faktor til at jeg har kunnet realisere mine inderste og vildeste drømme og ønsker
.

Jacob Moth, komponist, rockmusiker 

 

 

 


Klaus Gormsen

 

Praktiske oplysninger

Datoer: 8 søndage i oktober-december. Start 10. oktober, slut 5. december. Alle søndage, dog pause søndag 7. november. Alle dage 12:00-18:00.

Sted: "Rundsalen" i Fredensborg, et fantastisk smukt flot hjemmebygget sted specielt til psyko-spirituelle aktiviteter. Kronprinsessevej 11, 3480 Fredensborg

Pris: 7.800 kr. for alle 8 søndage. Rabat mulig for deltagere med meget lav indkomst.

Tilmeldinger og forespørgsler om kurset til Klaus Gormsen på mail klaus.gormsen@parkmail.dk

 
 

GT-metoderne går ud på bevidst at skabe nye positive følelser, overbevisninger og tanker i ”det indre univers”, men også på at fremkalde nye ydre situationer, der afspejler de indre ændringer.

Undervejs i denne forvandlingsproces vil du uundgåeligt støde på hindringer i form af negative overbevisninger, negative følelser og negative ydre hændelser.

Det er af stor vigtighed at lære at håndtere disse negative følelser, overbevisninger og hændelser. Du kan lære at ophæve hindringerne ved at bruge de præcise og gennemprøvede GT-færdigheder.

Kurset er for dig der ønsker at lære færdigheder til dybtgående selvforvandling og samtidig få redskaber til at hjælpe andre med deres personlige udvikling.

Kurset har ikke til formål at behandle psykisk sygdom. Der er derfor heller ikke tale om en uddannelse i at være psykoterapeut. Metoderne fra GT har heller ikke til formål at tilpasse dig til samfundets krav, eller øge din evne til at fungere på samfundets præmisser - det går langt videre i sin målsætning!!!

Du lærer nemlig de færdigheder, der på den kortest mulige tid ”skærer igennem” til oplevelsen af den indre kerne eller ”essens” vi alle rummer, af frihed, kærlighed, styrke og ekstase.

   
 

Færdighederne er f.eks.:

  • Forvandling af uønskede tilstande gennem fuld accept

  • Opmærksomhed på kropsimpulser

  • Forvandling af negative overbevisninger gennem brug af bekræftelser - specielt "essensbekræftelser" (se bogen om GT)

  • Forvandling af humør gennem aktivering af positive oplevelser: Værdsættelser, erindringer og fantasier

  • Intensiveret oplevelse af den ydre verden gennem udadvendingsmetoder

  • Hurtig-forvandling af negative tilstande gennem "affixering"

  • Grundregler for brug af GT-færdighederne på sig selv

  • Grundregler for brug af GT-færdighederne på andre - og meget mere !

Alle metoder og grundregler er detaljeret beskrevet i bogen om Gensidig Terapi

Gruppens størrelse vil være ca. 7-12 deltagere, hvilket muliggør en tæt kontakt til og individuel vejledning af den enkelte deltager.